RESUM EN VIDEO

dijous, 11 de desembre del 2014

Cupcakes de xocolata Nadalencs

Bon dia pel matí cuiners i cuineres!
Començarem el dia amb una recepta molt dolça per aquest nadal, Cupcakes de xocolata!

Aquests cupcakes es poden fer tan sols amb 12 minuts de preparació i 20 minuts de cocció al forn.
La recepta esta feta per a cuinar 12 deliciosos cupcakes.

INGREDIENTS:
- 2 ous
- 125 g de mantega
- 225 g de sucre
- 125 ml de llet
- 270 g de farina
- 2 culleres petites de llevat en pols
- 1 cullereta de extracte de vainilla
Tots els ingredients els podeu tenir per casa o trobar-los fàcilment i econòmics al supermercat.

INGREDIENTS PEL ''TOPPING'':
- 100 g de xocolata fondant
- 20 g de mantega
- 8 ml de nata líquida
- caramels nadalencs per a decorar (opcional)

PASOS D' ELABORACIÓ  BASE CUPCAKES:
1. Precalentar el forn a 160 ºC
2. Batre els ous amb el sucre i la mantega,prèviament desfeta fins aconseguir una barreja homogènia i espumosa.
3. Afegir-hi la llet, la farina, el llevat en pols i la cullereta d'extracte de vainilla i continuar batin amb la batedora durant 2 min fins obtenir una crema lleugera.
4.Col·locar 12 paperetes per a cupcakes a la safata i omplir-les amb la massa.
5. Fornejar els cupcakes durant 18-20 min al forn a 160º C fins que hagin pujat de volum.


PASOS D'ELABORACIÓ ''TOPPING'':
1. Fondre a bany maria la xocolata juntament amb la nata líquida i la mantega.
2.Deixar refredar la barreja.
3. Cobrir els cupcakes amb la barreja i decorar al teu gust amb caramels o altres detalls nadalencs.

Fins aviat,
Maria i Marta.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada